0

Cart

Alhamdulillah kini dah ada lebih dari 1000 produk di Raudhah Grocer online.

Ini bermakna lebih banyak produk Muslim yang telah di Raudhah Grocer memberikan pengguna-pengguna Muslim pilihan barangan alternatif yang lebih besar.

Raudhah Grocer merupakan hub produk Muslim yang terbesar yang bertujuan untuk membantu usahawan-usahawan Muslim memasarkan produk mereka.

Bayangkan jika sebelum ini produk-produk Muslim dinafikan hak mereka dengan dikenakan caj yang tinggi untuk berada di dalam kedai.

Ramai dikalangan usahawan-usahawan ini merungut kerana terpaksa mengeluarkan modal tambahan untuk memasarkan produk mereka sedangkan jualan belum pun berlaku lagi.

Semua pengusaha-pengusaha ini telah menjalankan tanggungjawab mereka melalui penghasilan dan pembekalan produk mereka sebagai alternatif untuk semua pengguna-pengguna Muslim mendapatkan barangan buatan Muslim yang Halal. Sekarang terpulang kepada kita tepuk dada tanya iman.

Ini merupakan jihad kita bersama, mana mungkin kita mengembalikan zaman kegemilangan ekosistem ekonomi Islam yang adil dan saksama jika ianya hanya digerakkan oleh pengusaha-pengusaha produk Muslim sahaja sedangkan masih ramai pengguna-pengguna Muslim masih berkira-kira untuk berbelanja dengan membeli produk Muslim.

Ini adalah usaha yang Raudhah Grocer 812 dan Malakat Mall kami menyediakan platfrom yang menyatukan semua produk-produk Muslim bagi dibawah satu bumbung tanpa mengenakan caj yang tidak berpatutan.

Kenapa perlu membeli produk dari kedai lain yang tidak mempunyai misi dan visi untuk membantu ekosistem ekonomi Islam sedangkan kita mempunyai peluang untuk hijrahkan perbelian barangan runcit kita ke RaudhahGrocer.com.

Demi memberi peluang dan ruang kepada semua pengguna-pengguna Muslim menyokong perjuangan ini kini anda semua boleh membeli barangan keperluaan anda dari RaudhahGrocer.com

dengan:1. Perkhidmatan penghantaran yang PERCUMA
2. Tiada pembelian MINIMA
3. Kawasan liputan sejauh 70km dari Cyberjaya
4. Tempoh penghantaran maksima 48jam
5. Pilihan barangan lebih daripada 1000 produk

Jadi apa lagi alasan anda untuk tidak menyokong dengan membeli secara online dari RaudhahGrocer.com

yang agenda utamanya ialah untuk memperkasakan produk dan usahawan Muslim.Bantu kami dengan #Share dan #Viralkan posting.
Kami perlukan bantuan dan sokongan anda.

Leave a Reply