0

Cart

Tegur Coach Fadzil kepada seorang pembeli di Raudhah Grocer Malakat Mall semalam.

Ceritanya Pn Nazlah Ismail beli belah semalam di Raudhah Grocer.

Beliau pun menjawab teguran itu dengan berseloroh sambil cakap
“ Baguslah kan beli banyak kat sini.. Al maklum sesekali keluar dan anak suka makan buah2an “

Di Facebook miliknya, beliau cerita kenapa beliau pilih Raudhah Grocer.
.
.
“(Beli kat sini) Guna Raudhah Pay dapat 2% cash back.
Kan nak jadi Pengguna Pemilik Ekonomi, jadi ke sinilah saya berbelanja.

Kita kan nak bina ekosistem baru ekonomi islam.
Akhiru zaman . wake up call for us to expedite our action.
Kita yakin kita boleh.

Hapus riba, perbanyakkan syarikat berzakat “
.
.
Beliau sambung,

“Siapa yang tak pasti dan perlukan info lanjut ,
buka je koppim.com.my dan hadamkan”

Beliau akhirkan dengan titipkan pesanan.

“ Waktu yg sama (mari kita) jangan lupa ‘The Power of Sadaqah’

Adakah kaya kerana suka bersadaqah atau kaya hasil dari timbunan wang
& harta yang tidak di zakat dan di sadaqah.

Ramai yg memerlukan..
banyak salurannya..
boleh juga disalurkan ke sadaqahmarket.com

“~~~~~

Kami suka betul baca penyokong Raudhah Grocer share cerita dekat facebook.
Memang baca satu persatu bila perasan.

Lagi best, bila dapat tengok wajah mereka.
Kalau jumpa dan perasan, boleh bertegur sapa. 

“ Eh Puan yang nama Nazlah Ismail kat facebook tu kan? Hehe “
.
.
Ada yang nak kami kongsikan kisah anda?
.
Tulis di Facebook atau IG berserta dengan gambar berkaitan.
Kemudian mesej je dekat page RAUDHAH GROCER atau MALAKAT MALL,
beritahu ada share story.

Kisah yang terpilih kami akan kongsikan.

Inilah peluang untuk tuan puan dapat saham ilmu kepada lebih ramai orang! 
InsyaAllah.

Leave a Reply