0

Cart

Ceritanya seorang jejaka nama Syed Ali post dekat Facebook dia dengan nada macam ‘marah’ ????????

Rupa-rupanya…
itu adalah tajuk yang beliau SENGAJA cipta sebab nak tarik perhatian kawan-kawan.

Fuhhhh, LEGA kami. Ingatkan apa tadi.

Beliau cakap dekat FB,

“ [Raudhah Grocer Tak Tepati Janji,
Kata 48 Jam…INI 2 JAM DAH SAMPAI !????]”

Lepastu beliau PUJI team Raudhah Grocer.
Tuan Syed Ali ni cakap:

” Terima kasih Raudhah Grocer team yang PANTAS dan TANGKAS menghantar barang pesanan atas talian dengan ‘Percuma’ tanpa kos penghantaran.
.
Jadi lepas ni memang tak keluar peluhlah nak beratur beli barang dapur????.
.
Isteri pun xrisau???? dah lepas ni sebab suami xde ‘alasan’ lagi nak keluar beli barang dapur ???? “
.
.
.
Ketawa kami baca ‘posting’ beliau.

Pasal HANTAR CEPAT dan PERCUMA rupanya.
Ingatkan Apa.
.
.
.
Ha, ada siapa lagi nak ‘marah’ dengan kami sebab hantar cepat? ????

Kami cover 7 kawasan termasuk Cyberjaya, Putrajaya, Puchong, Dengkil, Serdang, Bangi & Kajang.

Sekarang ini ada promosi order atas RM50,
PERCUMA Kos Penghantaran bernilai RM15.
Bila-bila masa boleh tamat promosi ni. Bergantung kepada keadaan.

Ambil peluang sebelum terlambat. 

Layari laman web kami RaudhahGrocer.com untuk order.

Leave a Reply