0

Cart

Alhamdulillah jom kita baca feedback ikhlas daripada salah seorang penyokong #MalakatGrocer812 kita di Putra Perdana. Terima kasih kerana kunjungi ke kedai kami!

————————–

Suka betul pergi Malakat Grocer Putra Perdana
Macam macam ada.
Yang paling suka mestilah Bobba Taufufa Tea Amo. Takde jual seumpamanya kat tempat lain.
Beli satu memang tak cukup ????

Sebagai peminat tegar Hotdoq 1901 satu masa dulu…. Dapat jugak lepas rindu dengan ala New York Chicken Hot Dog dari kaunter Hot Dog @malakat grocer. Sushi kegemaran anak-anak pun ada…Bulan setakat tu je, corn cup, kaya ball dan waffle pun ada.
Alhamdulillah… Sis happy anak2 pun happy ????❤️

Kome semua ni bila lagi nak terjah? ????
Lauk basah bahan kering frozen pun ada
Waktu beroperasi dari jam 10 pagi – 12 tengah malam ya ????

Lokasi :
Shop end lot di Alpha Arena Apartment
Malakat Grocer 812 Putra Perdana
G-76 , Jalan Lingkungan, Jalan Putra Perdana, Taman Putra Perdana, 47130 Puchong, Selangor
https://maps.app.goo.gl/bKDnQWJ2LdRSJPrR6

#MalakatGrocer812 #malakatgrocer #sushinan #bobbataufufa #teaAmo

Leave a Reply