0

Cart

Raudhah Grocer adalah satu perjuangan.
Bukan sekadar kedai runcit.

Penting tau kita usahakan utamakan membeli dengan orang kita ni. Sebab kalau bukan kita siapa lagi. Duit kita itu akan disalurkan untuk staf-staf muslim mereka.

Lagi-lagi dekat sini barangannya dahlah segar-segar, halal dan pelbagai… Unik pulak tu sebab dapat tengok macam-macam produk yang sebelum ni tak kenal.

Lepastu, sambil shopping Raudhah Grocer, boleh singgah makan sekali dekat Bunch-Oh.

Siapa dah pernah pergi mesti sure rasa nak repeat kan?

Macam-macam makanan ada. Laksa penang, mee bandung, nasi butter chicken, meatball mashed potato, roti canai dan macam-macam lagilah. Sedap-sedap semua.

Yang paling best? Sebagai ahli KoPPIM, anda sebenarnya sedang shopping dekat kedai runcit dan restoran milik anda sendiri. Info lanjut, klik www.KoPPIM.com.my

P/S Jemput datang weekend ni tau! 

#RaudhahGrocer
#MalakatMall
#BMF

Leave a Reply