0

Cart

SERUNDING PUN ADA!

Aah, mesti ada yang dah mengidam lama dah tak makan serunding kan?
Lagi-lagi dah dekat nak raya ni.

Banyak orang jual, boleh cari, tapi mana yang terbaik kan?
Mana yang kualiti kebersihan dan halal terjamin?
Lebih penting lagi, mana yang betul-betul usahawan Muslim punya?

Ha, Anda tak payah cari lain dah.
Order je serunding dengan kami.
Seruding daging atau serunding ayam Hj Wan ni.
Kami rekomen!

Sedap, Bersih, dan Diyakini halal.

Boleh order online je dekat link bawah ni.

Nak hantar PERCUMA** je.
Tak perlu bayar apa-apa untuk kami hantar barang.
Alang-alang order serunding, bolehlah order barang lain sekali.
Kami hantar semua barang yang order tu ke depan rumah anda.

(Serunding Ayam)
Klik → https://raudhahgrocer.com/…/haji-wan-serunding-ayam-200gm-…/

(Serunding Daging)
Klik → https://raudhahgrocer.com/…/haji-wan-serunding-daging-200g…/

SHARE info ini dengan kawan-kawan anda.
Mesti ramai yang tengah cari tu.

**Free Delivery tertakluk kepada terma dan syarat. Rujuk ‘website’ kami untuk info lanjut.

Leave a Reply