0

Cart

Sembunyi sorang-sorang.

Ada seorang brother ni cerita kat kitaorang…
Dia merajuk sebab tak beritahu dia yang makanan favourite dia dah ada dekat sini.

Ha…meh sini nak bagitau…

Keropok lekor pun dah ada versi frozen dekat Raudhah Grocer tau!

Dahsyat kan? Bagus kan?
Susah nak jumpa dekat Grocery mana-mana kan?

Nah! Itulah beza Raudhah Grocer dan lain-lain.
Kita nak support usahawan Melayu.

Ada produk kualiti, packaging bagus, dan halal – kami suka!
Kami boleh ‘adjust’ bagi peluang.

Sape rindu keropok lekor dan senang masak dekat rumah,
meh jemput datang Raudhah Grocer.

Buka 10 pagi sampai 10 malam.
Sebelum shopping, datang makan dekat Bunch-Oh,
macam-macam ada.

Leave a Reply