0

Cart

Itu Situasi yang selalu akan berlaku dalam bulan Ramadhan ni . .
.
.
.
Nak masak ,nak tumis dah banyak makan masa sebelum mengejar siap nak makan BERBUKA dan BERSAHUR .
.
Lagi lagi time PKP ni , kadang barangan basah pun susah nak dapatkan ????
Banyak pasar tutup .
.
.
Okay Macam ni . .Daripada pikir tanpa ada jalan penyelesaian masalah mai saya tolong ????

Kami EEMAN FOOD , menyediakan makanan masakkan kampung yang selalu korang semua rindu pada saat saat ni PKP ni . Rasa Sebijik macam mak mak kita masak oii ????‍????

Ada 5 Jenis kami sediakan ????
????Ayam rendang
????Ayam masak lemak cili api
????Ayam kurma
????Ayam kari ayam masyur
????Ayam masak merah

Setiap 1 PACK boleh makan 2-3orang !

????Senang sedia , masuk kan dalam POT bersama air panas mendidih selama 8 minit .

ATAU

????Masukkan kedalam microwave dalam masa 12-14minit sahaja .

DAH siap JENGGG JENGGG . .

Boleh dapat kan di RAUDHAH GROCER MALAKAT MALL ATAU SECARA ONLINE

Anda hanya perlu order secara online di www.RaudhahGrocer.com

dan kami akan hantar barangan keperluan anda dalam tempoh 48 jam.Lagi mudah isi form order di bawah untuk order dan penghantaran!

???? https://bit.ly/RTEOrder2020

???? https://bit.ly/RTEOrder2020

???? https://bit.ly/RTEOrder2020

Lagi best since kita tak dapat balik beraya di kampung time PKP ni, kami ada sediakan Rendang Raya Ayam dan Daging untuk kita merasa suasana beraya seperti di kampung.

Packaging 1kilo tau jadi senang nak makan anak beranak ramai ramai di rumah time Raya PKP ni! Insyallah cepat dan senang.

Eh Ayam Masak Merah pon ada pack 1kg tau, masak nasi tomato jer settle!

Untuk rendang pula kita hanya perlu masak nasi impit atau ketupat, suasana raya terus tiba walau tidak berada di kampung halaman!

Jadi apa tunggu lagi jangan lambat !!
Barang panass cepat habisss ????????????

Leave a Reply